Вход

E-mail адрес* : Парола* :

Регистрация

Забравена парола

Общи условия

Условия за доставка

 

Условия за доставка

Доставката е безплатна за поръчка над 59.00 лв в рамките на гр. София

тел. за контакт с онлайн-магазина: 0899 923 378

 Приетите до 16:00 ч. поръчки се доставят:
 • в София: в рамките на следващия работен ден между 13:00 и 20:00 ч.
 • в страната: в рамките на 2 работни дни.

 Приетите след 16:00 ч. поръчки се обработват на следващия работен ден и за тях важат гореспоменатите условия, считано + 1 работен ден.
* Моля, имайте предвид, че  по-голямата част от предложените продукти са собствено производство и е нужно технологично време за тяхната направа. Благодаря!

За поръчки до 60.00 лв:
 • в София: доставката е 5 лв.; за кварталите на София след Околовръстния път доставката е 7 лв;
 • в страната: доставката се извършва с куриер и се изчислява на база на предоставените от тях тарифи. Цената на доставката зависи от теглото на поръчката и вавира между 7 и 12 лв.

Поръчка
Когато направите Вашата първа поръчка ще се свържем с Вас по телефон на посочения в регистрацията Ви "телефон за връзка" за потвърждение и детайли относно доставката (за поръчки, направени след 16:00 ч. или в събота/неделя, ще Ви се обадим на следващия работен ден).
* Потвърждението е необходимо само за първата Ви поръчка, всяка следваща ще изпълняваме директно.

Връщане на продукти
Имате право да върнете закупените от нас продукти в срок от 3 дни от датата на получаване на поръчката. Стоката и опаковката трябва да бъде в ненарушен търговски вид. В този случай разходите за куриерски услуги са за сметка на клиента. Ако получената стока е в нарушен вид при получаването й, моля изискайте протокол от куриера. В случай, че доставената стока не отговаря на заявената от вас, стоката е с нарушена опаковка или друга основателна причина, замяната/връщането на стоката е за наша сметка.