Слънце Луна ресторанти

Тук готвят всеки ден екип от млади и талантливи готвачи, на които дадохме възможността да експериментират с качествени локални, органик и био продукти. Така се получава уникалният вкус на нашата кухня - здравословна, вкусна и балансирана, пренасяща те в уютна обстановка на хиляди места от центъра на София.

При нас можете да опитате специалитети от арабската, индийската, азиатската, мароканската, южноамериканската и българската традиционна кухня, както и ястия, импровизирани специално за вас от нашите майстор-готвачи. Запознайте се с основното ни меню, което грижливо подновяваме и адаптираме според сезона.

Всеки ден предлагаме и разнообразно дневно меню, което е различно във всеки ресторант. Проверете какво са измайсторили за вас днес нашите готвачи!

Нашите сервитьори са усмихнати, млади и свободомислещи, предимно студенти, които с желание ще ви помогнат в избора на ястие, хляб или десерт.

Заповядайте да се насладите на вкусните ни и невероятни кулинарни предложения, както и да се освежите с истински домашно-приготвени и натурални напитки!